Companii

ICCO merge în Cehia, Slovacia şi Ungaria să vândă aparatură japoneză Omron

ICCO merge în Cehia, Slovacia şi Ungaria să vândă...

Autor: Laurentiu Cotu

05.09.2013, 19:46 201

Distribuitorul de echipamente pentru producţia de aparatură electronică ICCO EMT, care face parte din grupul de companii ICCO, controlat de omul de afaceri Călin Costan, îşi extinde activitatea de vâzări şi suport clienţi pe pieţele din Cehia, Slovacia şi Ungaria, pentru toate produsele japonezilor de la Omron.

„În calitate de partener al Omron în România, ICCO EMT îşi extinde activitatea în Cehia, Slovacia şi Ungaria pentru activităţi de vânzări şi suport clienţi. Centrul nostru din Timişoara este specializat în servicii de training, dar şi în realizarea de produse electronice în serii mic“, au declarat oficialii companiei ICCO EMT.

Compania realizează produse electronice pentru industria auto, domeniul producţiei industriale, medical şi componente electronice pentru aparatura mobilă. Corporaţia japoneză Omron este unul dintre cei mai mari producători mondiali de componente, echipamente şi sisteme pentru automatizări, cu o cifră de afaceri anuală de circa 5 miliarde de euro.

Grupul ICCO activează în domeniile imobiliar, energetic, instalaţii & construcţii montaj, industrie, electronică, construcţii şi medical. ICCO numără  în total 1.000 de angajaţi.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO