Companii

ICD Real Estate Development cumpără 17.000 mp din platforma IMGB pentru locuinţe

ICD Real Estate Development cumpără 17.000 mp din...

Autor: Bogdan Alecu

21.04.2022, 10:00 639

ICD Real Estate Development, dezvoltator controlat de Nicuşor Popescu şi Daniel Chitafes, a cumpărat 17.000 mp din platforma IMGB pentru a dezvolta un proiect rezidenţial.

„Piaţa rezidenţială din zona de sud a Bucureştiului a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii 12 ani, cu peste 100.000 de noi locuitori mutaţi în zonă. Dacă până acum proximitatea metroului reprezenta principalul avantaj al zonei, odată cu tranzacţionarea fostei platforme IMGB, un teren de peste 50 de hectare urmează să fie dezvoltat de la zero - în ceea ce va fi, probabil, cea mai mare regenerare urbană a Bucureştiului de după revoluţie. Din momentul în care am tranzacţionat acest teren achiziţionat de SIF Banat-Crişana, interesul zonei a crescut exponenţial şi o nouă tranzacţie ulterioară în proximitate a reprezentat-o vânzarea unui teren de 17.000 de metri pătraţi, deţinut de compania Sacin şi tran­zacţionat de ICD Real Estate Development. ICD este o companie de dezvoltare cu capital integral românesc care are în plan dezvoltarea unui proiect rezidenţial“, detaliază Ionuţ Stan, associate director, land development, Crosspoint Real Estate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO