Companii

Igna Construct, firma de construcţii deţinută de Cristian Radu Igna, a ajuns la afaceri de 67 mil. lei. Compania a lucrat pentru CTP, Selgros, Bosch. „Firma are lucrări executate în România, Ungaria, Slovacia şi Germania“, se arată pe site-ul companiei

Igna Construct, firma de construcţii deţinută de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.12.2020, 16:45 885

Igna Construct, o companie de construcţii din Oradea, deţinută de Cristian Radu Igna, a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 67 de milioane de lei, în creştere cu 55% faţă de anul precedent. Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, compania a avut un profit de 2,6 milioane de lei şi un număr mediu de 78 de angajaţi.

Reprezentanţii com­paniei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evo­luţia busi­nessului în 2019 şi 2020 şi planurile pentru perioada ur­mă­toare.

Conform date­lor de pe site-ul pro­priu însă, Igna Cons­truct are în por­tofoliu lucrări reali­zate de-a lun­gul timpului pentru com­panii precum Pelican Impex (spi­talul Pelican din Oradea), CTP (ha­lele de producţie CTPark Bucha­rest), VPK Packa­ging (extinderea unei hale de producţie), Selgros România (instalaţii pentru magazinele din Oradea şi Arad), Bosch România (instalaţii pentru fabrica din judeţul Cluj) sau Nutrientul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO