Companii

Igor Onuţa, grupul lituanian Apex Alliance în România: În primul semestru am atins 85% din realizările din prima jumătate a anului 2019. Rezultatele sunt peste aşteptări

Igor Onuţa, grupul lituanian Apex Alliance în România: Vom aduce şi noi angajaţi din afara ţării, este nevoie de pregătire constantă a angajaţilor.

Igor Onuţa, grupul lituanian Apex Alliance în România: Vom aduce şi noi angajaţi din afara ţării, este nevoie de pregătire constantă a angajaţilor.

Autor: Mirabela Tiron

03.08.2022, 17:00 233

♦ Hotelul Marmorosch Bucharest şi-a depăşit bugetul, a avut un grad de ocupare de 80% în S1/2022 ♦ Grupul operează în Capitală cinci hoteluri, cu o capacitate de peste 1.000 de camere.

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori lituanieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală cinci hoteluri, a operat cu un grad mediu de ocupare de peste 80% în prima jumătate a acestui an, potrivit ofi­cialilor companiei.

„Hotelul Marmorosch Bucharest a depăşit bugetul, a avut un grad de ocupare de 80%. Predominant se cazează turişti străini şi oameni de afaceri în hotelurile noastre. Din martie toate hotelurile au mers bine, cu grade de ocupare de peste 80%. În primul semestru din acest an am atins 85% din realizările din prima jumă­tate a anului  2019. Rezultatele sunt peste aşteptări“, a declarat pentru ZF Igor Onuţa, coordonatorul operaţiu­nilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România. Originar din Chişinău, Republica Moldova, Onuţa a venit la studii în România în 1993 şi a continuat prin a face propria com­panie, prin care oferă consultanţă pe business management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO