Companii

Igor Onuţa, grupul lituanian Apex Alliance în România: Primul trimestru a fost bun, cu grad mediu de peste 70% pe toate hotelurile, dar ne afectează impredictibilitatea, nu putem face previziuni pe termen mediu

Igor Onuţa, coordonatorul opera­ţiu­nilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România

Igor Onuţa, coordonatorul opera­ţiu­nilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România

Autor: Mirabela Tiron

28.04.2022, 19:20 304

♦ Grupul operează în Capitală cinci hoteluri, cu o capacitate de peste 1000 de camere ♦ Hotelul Marmorosch Bucharest a avut grad de ocupare de peste 60% în T1/2022.

Grupul Apex Alliance din Lituania, controlat de mai mulţi antreprenori litua­nieni printre care şi Nerijus Numavicius, considerat a fi cel mai bogat om din statul baltic, care deţine pe piaţa locală cinci hoteluri, a operat cu un grad mediu de ocupare de peste 70% în primul trimestru din acest an, potrivit oficialilor companiei.

„Acest prim trimestru este un trimestru al speranţei, am avut un grad mediu de ocupare de peste 70% la hotelurile noastre. Suntem încă sub nivelul din 2019 dar am avut o creştere în buget. Februarie şi martie au fost peste aşteptările noastre, am avut o creştere cu 20%-25% la afaceri, aşa cum am bugetat pentru acest an“, a declarat pentru ZF Igor Onuţa, coordonatorul opera­ţiu­nilor şi reprezentantul legal al Apex Alliance în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO