Companii

Igor Tikhonov, şeful Ursus: Suntem în războiul talentelor, trebuie să atragem în ţară românii plecaţi în străinătate

Igor Tikhonov, şeful Ursus: Suntem în războiul...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.06.2018, 00:07 1777
♦ Cel mai mare producător de bere a avut în 2017 afaceri de 1,7 mld. lei.

Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries, liderul pieţei locale de bere, spune că businessul pe care îl conduce îşi va mări numărul de angajaţi odată cu finalizarea proiectului de investiţii de 22 mil. euro în creşterea producţiei, însă subliniază faptul că în ultimii ani a devenit o provocare pentru companii să găsească angajaţi în România.

„Lucrăm cu autorităţile şi instituţiile locale pentru a aduce noi talente în zona de logistică sau de producţie. (...) A început războiul pentru talente. Aş vrea ca România să poată readuce în ţară românii care au plecat la muncă în străinătate pentru că oferta de joburi este bogată aici“, a declarat managerul în cadrul unui interviu acordat ZF.

Cât despre businessul pe care îl conduce, Igor Tikhonov spune că acesta trece printr-un moment bun, iar anul trecut brandurile principale din portofoliu au crescut peste media pieţei.

Compania a ajuns anul trecut la o cifră de afaceri de 1,7 miliarde de lei (373 mil. euro), în creştere cu 4%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24