Companii

Ikea a sărit de 1 miliard de lei afaceri cu cele două magazine din România: Vânzările au crescut cu 17%. Suedezii lucrează în prezent la cel de-al treilea magazin din România, care va fi amplasat lângă Timişoara

Ikea are pe piaţa locală două magazine, ambele în Bucureşti, în zonele Băneasa şi Theodor Pallady.

Ikea are pe piaţa locală două magazine, ambele în Bucureşti, în zonele Băneasa şi Theodor Pallady.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.10.2021, 11:37 386

Terenul pe care se construieşte magazinul Ikea de lângă Timişoara a fost cumpărat de la omul de afaceri Ion Ţiriac în 2019 şi are o suprafaţă de 8 hectare.

Retailerul de mobilă Ikea, prezent cu două magazine pe piaţa locală, a depăşit pragul de 1 miliard de lei cifră de afaceri pe piaţa locală în anul financiar care s-a încheiat pe 31 august 2021, potrivit datelor transmise de reprezentanţii grupului.

„Odată cu finalul anului fi­nanciar, Ikea a înregistrat rezultate de business pozitive pe piaţa din Ro­mânia în anul 2021, având o creştere de 17,3% în ceea ce priveşte vânzările. Totodată, compania a ajuns la cifra de afaceri de peste 1 miliard de lei“, spun oficialii Ikea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO