Companii

Ilie Echim, Farmacia Ardealul din Piatra Neamţ: „Primul trimestru din 2022 a fost bun. Farmacia online aduce cât una dintre unităţile fizice mari“. Farmacia Ardealul, una dintre cele mai puternice reţele regionale de farmacii, are 11 unităţi în Piatra Neamţ

În total, circa 170 de persoane sunt angajate în farmaciile Ardealul, ceea ce înseamnă o medie de 15 persoane în fiecare unitate.

În total, circa 170 de persoane sunt angajate în farmaciile Ardealul, ceea ce înseamnă o medie de 15 persoane în fiecare unitate.

Autor: Georgiana Mihalache

06.04.2022, 17:20 116

Farmacia Ardealul din Piatra Neamţ, un business dezvoltat de farmacistul Ilie Echim în urmă cu aproape 30 de ani, a încheiat anul 2021 la acelaşi nivel cu anul anterior, adică peste 76 mil. lei. Pentru anul 2022, antreprenorul vrea să păstreze nivelul afacerii, fără a se mai extinde însă.

„Primele trei luni din 2022 au fost bune. Trimestrul patru din 2021 a fost dezamăgitor, am reuşit să menţinem aceeaşi cifră de afaceri din 2020, dar cu greu din cauza ultimelor luni. Acest trimestru de obicei era unul bun, dar nu au mai fost probleme respiratorii. Virozele acum au început, în primăvară, odată cu relaxările, copiii au început şcolile. Am avut medicamente, dar au lipsit suspensiile cu antibiotice, de exemplu, producătorii nu au mai fabricat, dacă în ultimii doi ani nu a mai fost cerere“, a explicat pentru ZF, Ilie Echim.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO