Companii

Îmbuteliatorul de apă minerală Apemin Tuşnad: Am crescut preţurile cu 4%, din cauza majorării preţurilor materiilor prime. Pentru anul acesta, oficialii companiei estimează o cifră de afaceri peste cea din 2020, de peste 70 mil. lei

Îmbuteliatorul de apă minerală Apemin Tuşnad: Am...

Autor: Alexandra Matei

14.06.2021, 18:15 169

♦  Pentru anul acesta, oficialii companiei estimează o cifră de afaceri peste cea din 2020, de peste 70 mil. lei ♦ Cele mai importante investiţii pe care compania le are în derulare în prezent sunt construirea unui depozit de materii prime şi extinderea halei de producţie.

Apemin Tuşnad, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa băuturilor, care îmbuteliază apă minerală naturală Tuşnad, Izvorul Ascuns, Artesia şi Izvorul Zânelor, a încheiat 2020 cu afaceri de peste 67 mil. lei, în creştere cu circa 6% faţă de anul precedent, potrivit calculelor ZF pe baza datelor oferite de reprezentanţii companiei. Ei au răspuns la întrebările ZF cu ocazia realizării unei noi ediţii catalogului „Cei mai mari jucători din economie“.

Businessul controlat majoritar de antreprenorul Kurko Gyarfas, a avut şi un profit mai mare cu 28% în 2020 faţă de 2019, acesta depăşind 14 mil. lei, arată datele furnizate de oficialii companiei. Numărul mediu de angajaţi a rămas stabil anul trecut, în jurul cifrei de 150. Pentru anul acesta, Apemin Tuşnad estimează o cifră de afaceri mai mare faţă de cea atinsă anul trecut, de peste 71 mil. lei, însă un profit mai scăzut, de doar 10 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO