Companii

Îmbuteliatorul apei Zizin din Braşov vrea să cumpere un teren pentru o nouă fabrică

Antreprenori locali

Îmbuteliatorul apei Zizin din Braşov vrea să cumpere...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.10.2018, 00:07 1193

Apemin Zizin, un jucător din top zece din sectorul de apă minerală naturală, vrea să cumpere un teren de 13.000 metri pătraţi în comuna Tărlungeni (jud. Braşov) pentru a construi o nouă fabrică în condiţiile în care actuala fabrică nu mai permite dezvoltarea companiei prin mărirea capacităţii de producţie, conform datelor din Monitorul Oficial. Actuala fabrică a companiei se află în aceeaşi comună, în satul Zizin.

„A fost identificat în comuna Tărlungeni un teren în suprafaţă de 13.000 mp cu constrcuţii, care se află în pro­cedura de lichidare, respectiv executare silită, aparţinând Larici SRL“, se arată în documentul din Monitorul Oficial. Reprezentanţii companiei Apemin Zizin, cu afaceri de peste 47 mil. lei anul trecut (peste 10 mil. euro), nu au răspuns până la închiderea ediţiei solicitării ZF cu privire la noul proiect de dezvoltare. Lichidatorul judiciar Centu SPRL a scos recent la licitaţie halele industriale şi alte active ale Larici SRL, care a activat în industria prelucrării lemnului. Activele din comuna Tărlungeni au fost scoase la licitaţie cu un preţ de 790.000 de lei fără TVA, se arată pe site-ul lichidari-evaluari.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO