Companii

Îmbuteliatorul Coca-Cola a avut afaceri mai mari cu 18% în S1

Îmbuteliatorul Coca-Cola a avut afaceri mai mari cu 18%...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

04.10.2016, 00:07 432

Coca-Cola HBC România, cel mai mare îmbuteliator de băuturi, a raportat în primul semestru o cifră de afaceri de peste un miliard de lei (circa 241 mil. euro), în creştere cu aproape 18% faţă de pe­rioada si­milară a anului trecut.

Evoluţia cifrei de afa­­ceri vine în con­textul în care com­pa­nia a raportat în pri­mul semestru volu­me mai mari cu peste 10%.

„În România, creş­­terea volu­melor Coca-Cola HBC s-a ac­cen­tuat în al doilea tri­mestru al anului, per­for­manţele pozitive fi­ind susţinute de toa­te produsele din por­tofoliu. Acesta este cel de-al şase­lea trimestru con­secutiv de creştere pen­tru com­pa­nie“, au declarat reprezentanţii com­paniei care deţine trei fabrici, în Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei, şi are circa 1.500 de angajaţi.

Conform estimărilor ZF, anul acesta afacerile Coca-Cola HBC România s-ar putea apropia de 2,5 miliarde de lei.

La finalul anului, compania a ra­portat o cifră de afaceri de 2,1 mi­liarde de lei (472 mil. euro), în creş­tere cu 16% faţă de anul precedent, mar­când astfel cel mai bun an din is­toria de 25 de ani a companiei de pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO