Companii

Îmbuteliatorul Pepsi a avut afaceri mai mari cu 22% şi a revenit pe profit în semestrul 1

Îmbuteliatorul Pepsi a avut afaceri mai mari cu 22% şi a revenit pe profit în semestrul 1

Christophe Guille, un executiv care lucrează în cadrul PepsiCo din 1998, a preluat în martie conducerea operaţiunilor gigantului în regiunile Europa Centrală şi Balcani, zonă care include şi România.

Autor: Mădălina Panaete

06.12.2016, 00:04 630

Quadrant Amroq Beverages, îmbuteliatorul PepsiCo de pe plan local, a terminat primul semestru cu o cifră de afa­ceri de circa 389 de milioane de lei (87 mil. euro), în creştere cu 22% faţă de perioada similară a anului trecut. Astfel, producătorul de băuturi continuă perioada de creştere începută în anul 2014 şi se apropie cu paşi repezi către al treilea an consecutiv cu rulaje mai mari.

De asemenea, prima jumătate a anului a adus şi revenirea pe profit a îmbuteliatorului. Quadrant Amroq Beverages a avut în primul semestru un profit net de 1,7 milioane de lei, faţă de o pierdere 11,6 milioane de lei în 2015.

PepsiCo este prezent pe plan local cu două divizii, de bău­turi şi snackuri. Quadrant Amroq Beverages are două fabrici de băuturi la Dragomireşti (jud. Ilfov) şi Covasna, iar Star Foods, divizia de snackuri, are o unitate de producţie în Popeşti-Leordeni (jud. Ilfov). Pe piaţa băuturilor se clasează pe poziţia a doua ca vânzări, în timp ce pe cea de snackuri este lider.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO