Companii

Îmbuteliatorul Perla Harghitei derulează o investiţie de 6 mil. euro pentru o staţie de gospodărire a apei. În vara anului 2023, Perla Harghitei a anunţat un plan de investiţii multianual de 40 mil. euro.

Actuala fabrică Perla Harghitei a fost construită în 1974.

Actuala fabrică Perla Harghitei a fost construită în 1974.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.06.2024, 16:35 379

Îmbuteliatorul de apă minerală Perla Harghitei are în curs de finalizare investiţii de aproximativ 6 milioane de euro pentru o staţie de gospodărire a apei, ca parte a unui program de modernizare şi eficientizare a sistemelor de captare, îmbuteliere şi livrare a apelor minerale naturale din portofoliu.

Compania a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 151 de milioane de lei, în creştere cu 20% faţă de anul precedent. Creşterea volumului de unităţi vândute a fost de 19%, potrivit bilanţului companiei pe anul trecut. Reprezentanţii îmbuteliatorului estimează că ritmul susţinut de creştere se va menţine şi în 2024.

Cu o fabrică amplasată la Sâncrăieni, judeţul Harghita, compania este lider de piaţă în categoria de apă minerală naturală îmbuteliată în sticlă returnabilă şi are în portofoliu brandurile Perla Harghitei şi Tiva Harghita, dispo­ni­bile în variantele plată, carbo şi uşor carbo, în toate lanţurile de distribuţie cunoscute. Segmentul de sticlă returnabilă rămâne unul strategic, Perla Harghitei inten­ţionând să extindă reţeaua de distribuţie şi investiţiile operaţionale viitoare.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro