Companii

Immochan a construit 70% din mallul Coresi Braşov şi a atras H&M printre chiriaşi

Tatian Diaconu, director general al Immochan România

Tatian Diaconu, director general al Immochan România

Autor: Cristi Moga

01.10.2014, 00:00 397
Immochan, divizia imobiliară a grupului Auchan, a construit 70% din mallul Coresi dezvoltat pe platforma Tractorul din Braşov şi a închiriat un spaţiu de 2.200 mp către retailerul suedez de îmbrăcăminte H&M, astfel că gradul de închiriere a spaţiilor a ajuns la 80%. Pe lista viitorilor chiriaşi ai proiectului de 45.000 mp se mai află grupurile Inditex şi Kenvelo, Flanco sau Decimas, în timp ce Auchan va opera hipermarketul din cadrul viitorului mall.
 
„În luna decembrie a acestui an vom putea livra către marii operatori circa jumătate din spaţiul Coresi, urmând ca în a doua jumătate a lunii ianuarie să finalizăm acest proces“, afirmă Tatian Diaconu, director general al Immochan România. Deoarece spaţiile de dimensiuni medii au fost deja închiriate, Immochan ia în calcul demararea celei de-a doua etape a proiectului. Prima fază de dezvoltare a proiectului Coresi implică o investiţie de 60 mil. euro, iar lucrările pe şantier au fost împărţite între firmele de construcţii Bog’Art şi Conarg.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO