Companii

Immofinanz atacă piaţa de retail cu două branduri noi „testate“ de grup: VIVO! şi STOP.SHOP

Sorin Vşoianu, country manager operations în România în cadrul Im­mofinanz

Sorin Vşoianu, country manager operations în România în cadrul Im­mofinanz

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.04.2016, 00:07 1782

Sorin Vişoianu, managerul care are pe mână porto­foliul imobiliar local al grupului austriac Immofinanz, spune că anul acesta aduce brandul VIVO! pentru cele patru malluri din România şi caută locaţii pentru un nou concept de retail, iar pe segmentul de birouri se concentrează pe Capitală.

„În prezent, implementăm noul brand VIVO! pentru mallurile pe care le avem în ţară şi lucrăm la un al doilea brand pe retail, STOP.SHOP. Urmărim să ne concentrăm pe cele două categorii de asseturi principale, adică office şi retail, care rămân core businessul nostru“, a spus Sorin Vişoianu, coun­try manager ope­ra­tions în România în cadrul Im­mofinanz într-un inter­viu acordat ZF.

Vişoianu, 60 de ani, este unul dintre cei mai experimentaţi manageri din real-estate, cu o carieră de aproape 20 de ani în imobiliare.

Pe piaţa locală Im­mofinanz deţine malluri la Cluj (Polus Center), Con­stanţa (Maritimo Shop­ping Center), Piteşti (Pi­teşti Mall) şi Baia Mare (Gold Plaza) însumând peste 147.000 de metri pătraţi închiriabili. Pe segmentul de birouri, austriecii au 8 proiecte cu o suprafaţă de 187.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO