ZF 24

Importatorul De’Longhi în România, care a dezvoltat şi un brand propriu de electrocasnice, estimează creşterea businessului în pofida pandemiei. În 2019 M&N Italy Trading a avut afaceri totale de 10 mil. euro şi estimează o creştere de 6-7% în acest an

Antreprenori locali

M&N Italy Trading a fost fondată de Nicoleta Iugulescu, absolventă a Facultăţii de Comerţ şi Turism. Ea conduce în continuare compania ce are 50 de salariaţi.

M&N Italy Trading a fost fondată de Nicoleta Iugulescu, absolventă a Facultăţii de Comerţ şi Turism. Ea conduce în continuare compania ce are 50 de salariaţi.

Autor: Cristina Roşca

21.05.2020, 20:10 399

„Cifra de afaceri a companiei în 2019 a fost de aproape 10 milioane de euro, iar pentru anul 2020, date fiind condiţiile actuale şi criza pro­vocată de COVID-19, pre­vi­zio­nam o uşoa­ră creş­tere de circa 6-7%, ge­nerată de cre­şteri ale vân­zărilor pe bran­dul Studio Casa. În primul trimestru din acest an, în ciuda faptului că la jumătatea lunii martie am închis showroomurile pro­prii, am reuşit totuşi să înregistrăm o creştere de 2,4% faţă de 2019“, spune Nicoleta Iugulescu, fon­datoarea com­paniei.

M&N Italy Trading a fost fondată de Nicoleta Iugulescu, absolventă a Facultăţii de Comerţ şi Turism. Ea conduce în con­tinuare compania ce are 50 de salariaţi. Antre­pre­noarea adaugă că în această perioadă com­pa­nia studiază atent compor­tamentul consu­m­a­to­rului final şi alocă resurse pen­tr­u­ ­dez­voltarea vân­ză­ril­o­r online atât pe plat­for­ma proprie, cât şi în magazinele partenere online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO