Companii

"În ritmul în care se construiesc drumuri în România, până reuşim să terminăm, ne întoarcem să reparăm"

Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur pentru România şi Republica Moldova (foto: Mediafax, Octav Ganea)

Liviu Neagu, director general al Bergerat Monnoyeur pentru România şi Republica Moldova (foto: Mediafax, Octav Ganea)

Autor: Andreea Neferu

03.02.2013, 13:42 679

Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur pentru România şi Republica Moldova, apreciază că România trebuie să construiască repede şi bine pentru a beneficia de investiţiile în infrastructură.

"La viteza cu care se construieşte în prezent, până reuşim să terminăm un drum, suntem nevoiţi să ne întoarcem să reparăm ce am făcut prima oară. Am stat peste 20 de ani să terminăm autostrada Bucureşti-Constanţa, iar acum căutăm bani să reparăm tronsonul Bucureşti-Fundulea. Am făcut un tronson la Cluj, iar până vom reuşi să ter­minăm Autostrada Transilvania, cu sigu­ran­ţă va intra în reparaţii tronsonul pe care se poate circula în prezent. Trebuie să construim repede şi bine pentru a putea beneficia de ceea ce am făcut", spune Neagu.

Compania Bergerat Monnoyeur este distribuitorul în România al Caterpillar, unul dintre cei mai mari producători de utilaje de construcţii din lume.

Bergerat Monnoyeur nu a finalizat încă auditul privind rezultatele financiare pe anul trecut, însă estimează că cifra de afaceri pe 2012 a scăzut cu circa 10% faţă de anul precedent, ceea ce înseamnă că rulajul s-a situat la circa 34-35 de milioane de euro, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO