Companii

In zece ani nu vom mai vedea un alt magazin de bricolaj in Berceni, spun austriecii de la BauMax

In zece ani nu vom mai vedea un alt magazin de bricolaj in Berceni, spun austriecii de la BauMax

Martin Essl, presedintele Consiliului de Administratie al BauMax: Exista un potential ridicat de crestere. Casele din Romania au o medie de 60 mp fata de 100 mp in Austria

11.02.2010, 23:20 194

Alexander Frech, directorul general al BauMax Romania, filialalocala a grupului austriac BauMax, afirma ca sudul Capitalei estedeja aglomerat de magazine de bricolaj si considera ca in cartierulBerceni nu vor mai fi deschise alte magazine similare in urmatoriizece ani.

El considera ca interesul companiilor de bricolaj se va muta inviitor catre estul si nordul Capitalei, unde mai exista inca multeposibilitati de extindere. In prezent in sudul Capitalei sunt sasemagazine de bricolaj deschise de Hornbach (Germania), Mr. Bricolage(Franta), Dedeman din Bacau, Praktiker (Germania), OBI (Germania)si BauMax (care se va deschide pe 25 februarie).

"Sudul si vestul Capitalei sunt deja acoperite de magazine debricolaj si mai sunt putine locatii disponibile, insa mai existapotential de crestere in nord, daca se gasesc terenuri bune lapreturi accesibile, si in est, in cartierul Titan. In cartierulBerceni nu cred ca vom mai vedea un nou magazin de bricolaj inurmatorii zece ani", spune Frech. Totusi, managerul sustine ca estein continuare loc de crestere pe piata locala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO