Companii

Începe sezonul de schi. Administratorul pârtiilor din Păltiniş intră în sezonul de schi cu trei tunuri de zăpadă, patru teleschiuri şi un telescaun

Domeniul schiabil din România este format din 189 de pârtii omologate, ce au  o lungime totală de 164 de kilometri, potrivit datelor de la Ministerul Turismului.

Domeniul schiabil din România este format din 189 de pârtii omologate, ce au o lungime totală de 164 de kilometri, potrivit datelor de la Ministerul Turismului.

Autor: Mirabela Tiron

29.10.2018, 18:35 331

„Vrem să dezvoltăm Arena Platos înspre Poiana Gaujoara şi Bătrâna.“

Teleferic Cindrel, compania care administrează domeniul de schi Arena Platos din Păltiniş (judeţul Sibiu), cu o lungime totală de 2,7 kilometri, a investit în achiziţionarea unui nou tun de zăpădă, dar a menţinut capacitatea instalaţiilor pe cablu la nivelul anului trecut.

Oficialii companiei spun că au în plan un proiect mai amplu de dezvoltare a domeniului schiabil.

„Creşterea numărului de clienţi este constantă, de la sezon la sezon, lucru care ne motivează să aducem îmbunătăţiri continue activităţii noastre. Am achiziţionat un nou tun de zăpadă artificială, un echipament care produce şi mai multă zăpadă decât cele pe care le deţinem. Pentru sezonul care urmează optimizăm şi mai mult serviciile“, spune Ana Lutghart Tincu, managerul Arena Platos. În ceea ce priveşte optimizările ea adaugă că grupul vrea să ofere pachete de schipass pentru mai multe zile, a fost extinsă casieria (încă de anul trecut) şi au fost puse la dispoziţie mai multe echi­pamente de închiriat. Aproape 100.000 de turişti ajung anual în staţiunea Păltiniş, amplasată în munţii Cindrel, potrivit ei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO