Companii

Început de an în forţă pentru Mega Image. Belgienii ajung la 110 magazine

Început de an în forţă pentru Mega Image. Belgienii ajung la 110 magazine

Autor: Cristina Rosca

19.01.2012, 00:00 303

Retailerul belgian Mega Image, care deţine supermarketurile cu acelaşi nume şi magazinele de proximitate Shop & Go, a deschis ieri două supermarketuri, urcând numărul inaugurărilor din acest an la trei. Până la finalul lunii ianuarie vor mai fi deschise alte două unităţi.

Compania a început deja amenajarea unităţii Mega Image de pe şoseaua Ştefan cel Mare. De asemenea, oficialii companiei au anunţat anterior că în luna ianuarie vor deschide magazinul Mega Image din Plaza România, care va înlocui supermarketul G'Market. Reţeaua Mega Image va ajunge astfel la finalul lunii la un total de 110 magazine sub cele două branduri. Compania a deschis ieri un magazin în capitală şi unul în apropierea Bucureştiului, în comuna Mihăileşti.

Magazinul din capitală este situat în cadrul complexului Upground. Mega Image Mihăileşti este situat în localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, la circa 30 de kilometri de capitală, şi are o suprafaţă de vânzare de 670 mp. În acelaşi judeţ compania mai deţine un magazin în comuna Bolintin Vale. Mega Image a avut în 2010 afaceri de peste 883 milioane de lei (210 milioane de euro), în creştere cu aproape 45% faţă de 2009. Până în prezent compania nu a anunţat rezultatele sau estimările pentru 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO