Companii

O nouă încercare pe piaţa aeriană: AirConnect, cu 5 români acţionari, caută să umple golurile din infrastructura terestră şi feroviară. Tudor Constantinescu, director general: „Este greu de crezut, dar azi, de la Oradea la Constanţa se fac peste 12 ore cu mijloacele de transport terestru, iar această rută nu este decât un exemplu“.

O nouă încercare pe piaţa aeriană: AirConnect, cu 5...

Autor: Ioana Matei

19.01.2022, 00:05 3051

AirConnect, o companie înfiin­ţa­tă anul trecut la iniţiativa a cinci in­vestitori români, îşi va începe op­e­ra­ţiu­nile de zbor în luna mai a acestui an. Com­pania va oferi zboruri interne către oraşe nedeservite din România, dar va opera şi în regim charter către des­tinaţii precum Grecia, Turcia, Bulgaria şi Muntenegru, potrivit infor­m­a­ţiilor oferite de reprezentanţii companiei. 

„Cred că raţiunea proiectului are de-a face cu însăşi situaţia din România. Este greu de crezut, dar azi, de la Oradea la Constanţa se fac peste 12 ore cu mijloacele de transport terestru, iar această rută nu este decât un exemplu. În contextul actual, bineînţeles respectând cerinţele legale în vigoare, se pot opera zboruri comerciale şi pasagerii pot călători fără probleme. Credem că situaţii similare cu vara anului 2020 nu vom mai întâlni prea curând şi asta ne facem să privim cu încredere spre viitor“, a spus Tudor Constantinescu, directorul general al AirConnect, într-un interviu pentru Business MAGAZIN. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO