Companii

Industria de turism din România: Nu este cazul să ne impacientăm în legătură cu coronavirusul. Ne-a cuprins o isterie mondială care nu este necesară, care nu este bazată pe cifre, şi care nu ne face bine

Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines şi preşedinte al Camerei de Comerţ Româno-Germane

Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines şi preşedinte al Camerei de Comerţ Româno-Germane

Autor: Ramona Cornea

03.03.2020, 00:05 745

Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, afirmă că impactul epidemiei de coronavirus asupra industriei de turism din România depinde de modul în care este gestionată situaţia la nivel local.

Mesajul industriei de turism din Româ­nia adresat turiştilor care sunt îngrijoraţi de extinderea epidemiei de corona­virus şi care îşi anulează vacanţele din motive neîntemeiate este unul simplu – viaţa trebuie să continue într-un ritm normal, nu trebuie să ne impacientăm, spune Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines şi preşedinte al Camerei de Comerţ Româno-Germane.

„Cred că ne-a cuprins o isterie mondială care nu este necesară, care nu este bazată pe cifre şi care nu ne face bine. Dacă nu ai peste 50 de ani şi nu vii din China, şansele să mori din cauza coronavirusului sunt de una la 450 de milioane. Şansa să te calce tramvaiul în oraşul tău natal este infinit mai mare decât să mori de corona­virus. Mesa­jul indus­triei turis­tice este unul simplu: business as usual, viaţă nor­mală, luând în calcul tot ce înseamnă protecţie şi prevenţie. Nu este cazul să ne impacien­tăm“, a declarat Dragoş Anastasiu în cadrul unei conferinţe organizate de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO