Companii

Industriaşul Valer Blidar, Astra Vagoane Călători: România este într-o degringoladă totală, nu există nicio predictabilitate!

Valer Blidar a demarat producţia de autobuze şi troleibuze electrice la Arad

Valer Blidar a demarat producţia de autobuze şi troleibuze electrice la Arad

Autor: Mirabela Tiron

07.02.2017, 00:05 995
Industriaşul Valer Blidar, care controlează fabrica Astra Vagoane Călători din Arad, cu afaceri de 96 de milioane de lei (22 mil. euro) în 2015, spune că nu îşi mai poate face niciun plan dată fiind instabilitatea cauzată de tensiunile politice.

„România este într-o degrin­go­landă totală, nu există nicio pre­dictabilitate în piaţă. Aşteptam licitaţiile (pentru tramvaie, troleibuze, autobuze - n. red.), dar acum totul este blocat, ce să producem.“ Nu putem să lucrăm în aceste condiţii, ce investiţii sau angajări să facem când nu ştim ce va urma”, a spus el.  „Sunt foarte supărat, nu putem să continuăm aşa, lucrurile trebuie să se stabilizeze, să lăsăm guvernul să demareze proiectele, să nu mai fie acest blocaj”, a spus el.

Anul trecut, Blidar a demarat şi producţia de autobuze şi troleibuze electrice la Arad, o nouă divizie de business, pe care miza că va contribui la creşterea cifrei de afaceri, după ce în 2015 veniturile s-au redus de trei ori. Industriaşul aştepta licitaţiile din ţară pentru tramvaie, dar şi de la Bucureşti pentru troleibuze, autobuze şi tramvaie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO