Industrie

Antreprenori locali. IRUM Reghin merge şi în 2019 pe un avans de peste 20% al vânzărilor

Antreprenori locali. IRUM Reghin merge şi în 2019 pe un...

Autor: Laurentiu Cotu

08.03.2019, 00:07 5499

Producătorul, deţinut de familia Oltean, a finalizat în 2018 execuţia şi omologarea noului tractor agricol românesc.

Antreprenorul Mircea Eugen Oltean, fondatorul companiilor IRUM şi Maviprod, cu activităţi în producţia de utilaje agricole şi forestiere şi comercializarea pieselor de schimb, estimează pentru 2019 o creşterea de 20% a vânzărilor faţă de anul trecut, susţinută de noile produse lansate pe piaţă, de deschiderea unor noi puncte de lucru, dar şi de dezvoltarea reţelei de dealeri.

Companiile IRUM şi Maviprod, controlate de familia Oltean din Reghin, au ajuns anul trecut la un business cumulat de 47,5 mil. euro, mai mult cu aproximativ 20% faţă de anul anterior.

„Pentru acest an estimăm o creştere a cifrei de afaceri, bazată pe faptul că în portofoliul nostru există noi produse, că dorim să ne extindem prin deschiderea unor noi puncte de lucru şi prin continuarea dezvoltării reţelei de dealeri. Ne gândim la o creştere a vânzărilor pentru anul 2019 de aproximativ 20%“, a declarat pentru ZF Tran­silvania Mircea Eugen Oltean, fondatorul IRUM Reghin şi Maviprod.

IRUM şi-a bugetat pentru acest an investiţii de peste 6 mil. euro, axate în principal pe înlocuirea treptată a maşi­nilor-unelte convenţionale cu maşini unelte cu co­man­dă numerică, reutilarea laboratoarelor, dezvoltarea unor produse noi, construcţia de spaţii de producţie şi optimizarea proceselor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO