Companii

ING Hubs România, un hub global de tehnologie, a ajuns la afaceri de aproape 700 mil. lei anul trecut şi peste 1.500 de angajaţi

ING Hubs România, un hub global de tehnologie, a ajuns...

Autor: Alexandra Matei

10.07.2024, 18:00 180

♦ Compania a pornit, iniţial, sub numele de ING Tech, însă ulterior şi-a schimbat denumirea în ING Hubs România, întrucât a adăugat în portofoliul său arii noi de activitate care completează zona tech, cum ar fi partea de audit tech, NFR (servicii de compliance – verificare de clientelă, tranzacţii) şi operaţiuni de retail.

ING Hubs România, un hub global de tehnologie care furnizează peste 150 de servicii de dezvoltare software, management al datelor, risc non-financiar şi audit, a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 694,1 mil. lei, în creştere cu aproape 20% faţă de 2022 şi un profit de 41 mil. lei, plus 25% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanţe.

Compania a pornit, iniţial, sub numele de ING Tech, însă ulterior şi-a schimbat denumirea în ING Hubs România, întrucât a adăugat în portofoliul său arii noi de activitate care completează zona tech, cum ar fi partea de audit tech, NFR (servicii de compliance – verificare de clientelă, tranzacţii) şi operaţiuni de retail.

Zona tech rămâne însă în continuare activitatea principală a hub-ului, întrucât echipa de ingineri a ING Hubs România oferă servicii pentru mai bine de 20 de unităţi ale ING din mai multe ţări.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro