Companii

Innoship: Peste 2 milioane de comenzi au fost predate de către retaileri către curieri ȋn weekendul de Black Friday, de circa 2,5 ori peste un sfârşit de săptămână obişnuit. Opt din 10 comenzi au fost livrate de Fan Curier, Sameday şi Cargus

Innoship: Peste 2 milioane de comenzi au fost predate de...

Autor: Roxana Rosu

23.11.2021, 11:38 147

Peste 2 milioane de comenzi au fost predate de către retaileri către curieri ȋn weekendul de Black Friday, de circa 2,5 ori peste nivelul dintr-un sfârşit de săptămână obişnuit, arată o analiză a start-up-ului de tehnologie Innoship.

Opt din zece comenzi predate de Black Friday au fost ȋmpărţite ȋntre primii trei jucători din piaţa de curierat, Fan Curier, Sameday şi Cargus. Vârful comenzilor s-a înregistrat în ziua de vineri, când au fost ridicate circa 1,2 milioane din totalul comenzilor plasate în primul weekend al campaniei de Black Friday. 

Peste jumătate (58%) dintre livrările online preluate de la retaileri vineri, ȋn prima zi de BF, au fost livrate ȋn weekend, iar la finalul zilei de marţi procentul de livrare a ajuns la 95%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO