Companii

InterstarChim, producătorul Igienol şi BioCarpet, are un nou director general, un expat care a lucrat 15 ani în P&G

Konstantinos Dontas a preluat poziţia de CEO al Interstar Chim începând cu data de 2 decembrie.

Konstantinos Dontas a preluat poziţia de CEO al Interstar Chim începând cu data de 2 decembrie.

Autor: Cristina Roşca

10.12.2021, 12:00 332

Compania, care deţine atât operaţiuni de producţie, cât şi de import şi distribuţie, a obţinut în 2020 o cifră de afaceri de circa 185 mil. lei, un nivel record, după o creştere de 33%.

Compania de bunuri de îngrijire personală şi a locuinţei InterstarChim, ce are în portofoliu branduri precum Igieniol, Rivex sau Aroxol, l-a numit pe Konstantinos Dontas în funcţia de director general. El a preluat poziţia începând cu data de 2 decembrie, înlocuindu-l, conform datelor ZF, pe un alt expat – Simitzis Panagiotis.

Înainte de a prelua poziţia actuală, Konstantinos Dontas a fost directorul comercial al Septona, un producător care activează pe piaţa globală a produselor de îngrijire personală, cu sediul în Grecia, fiind o companie de familie originară din această ţară. În trecut, executivul a lucrat pentru gigantul american Procter&Gamble, în cadrul căruia, timp de 15 ani, a deţinut mai multe poziţii atât în Grecia, cât şi în Elveţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO