Companii

INTERVIU. Cristian Mihăilescu, country lead al Bunge în România: „Există oportunităţi de creştere în domeniul combustibililor regenerabili“. Bunge are afaceri de 2 mld. lei în România şi un număr mediu de 550 de angajaţi

Cristian Mihăilescu, country lead al Bunge în România: Am implementat proiecte-cheie pentru a ne îmbunătăţi performanţa legată de mediu.

Cristian Mihăilescu, country lead al Bunge în România: Am implementat proiecte-cheie pentru a ne îmbunătăţi performanţa legată de mediu.

Autor: Florentina Niţu

08.02.2022, 17:00 533

Bunge, liderul pieţei de ulei din România, cu venituri de circa 2 miliarde de lei în 2020, aşteaptă rezultate pe măsură şi pentru 2021, un an bun pentru pentru toate segmentele de activitate: uleiuri comestibile, biodiesel şi şroturi proteice, potrivit reprezentanţilor companiei. Obiectivul de creştere a afacerilor rămâne şi pentru 2022, an în care focusul companiei va fi pe oportunităţi de dezvoltare în domeniul combustibililor regenerabili şi de inovare a portofoliului de produse.

„Există oportunităţi de îmbunătăţire a capacităţilor noastre de procesare şi apro­vizio­nare, de creştere în domeniul combusti­bililor regenerabili şi de inovare a portofoliului nostru de produse pentru a răspunde unei axări mai intense a consuma­torilor pe sănătate şi bunăstare, dar şi cererii tot mai mari de proteine pe bază de plante“, a spus Cristian Mihăilescu, country lead al Bunge în România, într-un interviu acordat prin e-mail pentru ZF.

Interesul pentru combustibili regenerabili este mai mare printre investitori şi în contextul Pactului Verde European, iar cel pentru produse pe bază de plante vine din faptul că numărul vegetarienilor şi veganilor atât din România, cât şi din alte ţări este în creştere, iar concurenţa pe piaţă este mică, fiind o industrie la început de drum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO