Companii

INTERVIU. Fondatorii 5 to go au preluat brandul Sunday Bagel şi localul din Pipera şi mizează pe dezvoltare. Producţia e realizată în parteneriat cu grupul Calif

Radu Savopol şi Lucian Bădilă au fondat 5 to go, cel mai extins brand de cafenele din România. Între timp au preluat şi alte businessuri HoReCa.

Radu Savopol şi Lucian Bădilă au fondat 5 to go, cel mai extins brand de cafenele din România. Între timp au preluat şi alte businessuri HoReCa.

Autor: Cristina Roşca

07.09.2021, 18:00 296

♦ Sunday Bagel e un business fondat în 2014 de doi tineri antreprenori care au absolvit o facultate de comunicare în Danemarca şi care s-au întors în România cu dorinţa de a deveni antreprenori ♦ Fondatorii 5 to go au mai preluat în ultimul an şi jumătate Fika18 – producţie de croissante - şi Cereal Crunch – concept de HoReCa bazat pe cereale.

Fondatorii lanţului de cafenele 5 to go Radu Savopol şi Lucian Bădilă au preluat brandul Sunday Bagel de la alţi doi antreprenori şi au planuri de dezvoltare şi de poziţionare a lui într-o serie de magazine-concept. Ei vor totodată să ducă brandul în HoReCa şi retail.

Sunday Bagel e un business fondat în 2014 de doi tineri antreprenori - Ionuţ Rusu şi Alexandru Petrescu - care au absolvit o facultate de comunicare în Danemarca şi care s-au întors în România cu dorinţa de a deveni antreprenori. Ziarul Financiar a scris încă de atunci despre deschiderea conceptului din zona Pipera din Bucureşti. Din datele existente, ei au păstrat doar această unitate de vânzare, nu au mizat pe dezvolarea conceptului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO