Companii

Întrebările lui Ponta pentru IMM-uri

Întrebările lui Ponta pentru IMM-uri

Autor: Carol Dan

27.10.2015, 10:45 1656

Premierul Victor Ponta, prezent miercuri într-o conferinţă organizată de Consiliul Naţional al Întrprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPIMM) cu ocazia lansării unui clasament al IMM-urile din România, a afirmat că mediul de afaceri trebuie să se implice mai mult în dezbaterile privitoare la dezvoltare economică a României, şi a adresat trei întrebări IMM-urilor.

„Este bine să păstrăm reducereaa de TVA sau să ne întoarcem la 24%, cum zice FMI? Este bine să aplicăm codul fiscal, sau să îl lăsăm aşa? Este bine ca atunci când avem surplus de venituri bugetare, primele două domenii (în care să investim – n.red.) să fie Sănătatea şi Educaţia? Eu personal asta cred”, a spus Ponta.

El a adăugat că la anul, după ce vor fi luate o serie de măsuri anunţaţe deja în Codul fiscal, România va avea un mediu de afaceri cu taxe mai mici, iar un control mai puternic şi mai corect care elimină evaziunea fiscală „este combinaţia ideală pe care eu ca şef al Guvernului o apreciez”.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO