Companii

Investiţie de 20 mil. euro într-un parc logistic din Dej. Doi antreprenori mamă şi fiu extind parcul logistic pe care l-au inaugurat în 2005 cu mai multe hale pentru depozite şi fabrici

Adriana şi Ştefan Cristea, fondatorii parcului logistic Arc Parc din Dej

Adriana şi Ştefan Cristea, fondatorii parcului logistic Arc Parc din Dej

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.02.2019, 08:22 2067

În noile spaţii ar urma să lucreze 200 de angajaţi, pe lângă cei 2.000 care lucrează deja în Arc Parc.

Adriana şi Ştefan Cristea, doi antreprenori din Cluj mamă şi fiu, au în plan investiţii de peste 20 mil. euro în parcul logistic Arc Parc din Dej, pe care tot ei l-au inaugurat în 2005.

„Pentru acest an avem trei proiecte: construirea unui incubator de afaceri de producţie sectorial în domeniul compo­nen­telor auto, pe o suprafaţă de 13.000 de metri pătraţi, în valoare de aproximativ 6,5 mil. euro. Un alt proiect constă în şase hale modulare de logistică, de categoria A, cu o suprafaţă de aproximativ 19.000 de metri pătraţi, a căror construcţie a început deja. Investiţia este de 12 mil. euro”, spune Adriana Cristea, iniţiatoarea şi fondatoarea parcului industrial.

Al treilea proiect vizează construcţia unei staţii electrice de transformare de înaltă tensiune, tot în decursul acestui an. În total, cele trei proiecte cumu­lea­ză o investiţie de 20 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO