Companii

Noua investiţie a lui Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania, se apropie de final: Radisson Blu Cluj, primul hotel de cinci stele sub un brand internaţional din Cluj, va fi deschis în primăvara anului 2022. "Avem deja rezervări şi solicitări pentru grupuri şi evenimente în 2022 şi 2023."

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard şi superioare până la apartamente şi zone VIP.

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard şi superioare până la apartamente şi zone VIP.

Autor: Miruna Diaconu

30.08.2021, 10:06 3167

♦ Radisson Blu Cluj este dezvoltat de Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă, preşedintele Băncii Transilvania ♦ Investiţia totală se ridică la 22 mil. euro.

Radisson Blu Cluj, primul hotel de cinci stele sub un brand internaţional din Cluj, va fi deschis în primăvara anului viitor, după ce deschiderea acestuia a fost amânată cu an, unul dintre motive fiind criza pandemică ce a lăsat o puternică amprentă asupra industriei ospitalităţii.

„Iniţial, am estimat ca deschiderea să aibă loc mai devreme, dar incertitudinea şi problemele ce au apărut odată cu situaţia epidemiologică ne-au forţat să ne adaptăm şi modul de lucru: mai puţini oameni în şantier, fronturi împărţite şi mult mai multă precauţie, siguranţa fiind prioritară. Din păcate, nici climatul economic nu a fost unul favorabil. Aşadar, nu am considerat că este oportun să ne grăbim pentru o deschidere anul acesta. Având o localizare bună, un brand interna­ţio­nal puternic şi un concept, spunem noi, foarte reuşit, avem motive să fim optimişti cu privire la viitor. Avem deja rezervări şi solicitări de rezervări pentru grupuri şi evenimente în 2022 şi 2023“, spune pentru ZF Nina Moldovan, managerul Radisson Blu Cluj.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro