Companii

Investiţiile îşi spun cuvântul. Complexul Steaua de Mare din Eforie Nord şi-a majorat vânzările cu 70%, la 8,8 milioane de lei

Hotelurile Delfinul şi Meduza au fost modernizate deja cu 10 milioane de euro, bani luaţi de la Banca Transivania

Hotelurile Delfinul şi Meduza au fost modernizate deja cu 10 milioane de euro, bani luaţi de la Banca Transivania

Autor: Mirabela Tiron

09.07.2019, 21:10 861

Complexul are trei hoteluri, Steaua de Mare, Delfinul şi Meduza, cu o capacitate totală de 700 de camere. Din 2014 complexul practică sistemul de all-inclusive pentru a atrage mai mulţi turişti.

Complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, con­tro­lat de omul de afaceri Nicolae Bucovală, a finalizat anul trecut cu afaceri de 8,8 milioane de lei, în creştere cu  69% faţă de 2017, arată datele de la Ministerul de Finan­ţe.  Mai mult, compania care operează complexul a ra­por­tat un profit net de 1,7 milioane de lei, faţă de 1,3 mi­lioane de lei anul anterior, arată aceeaşi sursă.

Din 2016 au început lucrările  de renovare la hotelul Steaua de Mare (o investiţie iniţială de 2 milioane de euro), din cadrul complexului cu acelaşi nume, din Eforie Nord, care mai include şi unităţile Delfinul şi Meduza, modernizate deja cu 10 milioane de euro, bani luaţi de la Banca Transil­va­nia. În 2017, omul de afaceri a extins centrul spa cu o nouă piscină la hotelul Steaua de Mare din Eforie Nord, a schimbat centralele termice şi a refăcut faţada hotelurilor Delfinul şi Meduza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO