Companii

Ioan Băsea, Croaziere.net: Semnalele din primele trei luni sunt bune, cererea pentru croaziere este în creştere, cei mai mulţi aleg pachetele pe Marea Mediterană

Ioan Băsea, Croaziere.net: Semnalele din primele trei...

Autor: Mirabela Tiron

30.03.2023, 17:20 161

Preţurile pentru o croazieră diferă foarte mult, în funcţie de linie, de tipul de cabină, de momentul rezervării şi durata şederii.

Ioan Băsea, proprietarul agen­ţiei de turism croaziere.net, fondată în urmă cu mai bine de 17 ani, spune că semnalele din primele trei luni sunt bune, cererea pentru croaziere este în creştere şi estimează ca anul acesta să ajungă la 10.000 de turişti, faţă de 6.000 de turişti anul trecut pe croaziere.

„Cei mai mulţi aleg croazierele pe Marea Mediterană, cu îmbarcare din Barcelona, Veneţia, Citta Vecchia din Italia iar pentru Marea Nordului pleacă din Copenhaga, Amsterdam. Preţul unei cabine în­cepe de la 1.500 de euro şi ajunge până la câteva mii de euro în funcţie de ca­bi­nă“, a spus pentru ZF Ioan Băsea, pro­prietarul agenţiei de turism croaziere.net.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO