Companii

Ioan Nani, Antibiotice Iaşi: Pregătim cel puţin două investiţii majore. Una este dublarea producţiei de creme şi unguente în fabrica nouă de produse topice

ZF Health&Pharma Summit'19

Ioan Nani, Director General, Antibiotice Iaşi

Ioan Nani, Director General, Antibiotice Iaşi

Autor: Cristina Bellu

16.09.2019, 14:25 1328

Ioan Nani, directorul general al producătorului de medicamente Antibiotice Iaşi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, a declarat în cadrul evenimentului ZF Health&Pharma Summit'19, că perioada următoare va aduce cel puţin două investiţii majore în companie, una dintre ele vizând dublarea producţiei de creme şi unguente în fabrica nouă de produse topice.

“Vrem să aducem cel puţin două investiţii mari în următoarea perioadă. Una se referă la dublarea producţiei de creme şi unguente în fabrica nouă de produse topice. De la 270 de tone vom produce 500 de tone incepand de anul viitor”, spune Ioan Nani.

Alte declaraţii:

♦ Creşterea la noi vine din pieţele internaţionale. Noi nu am crescut neapărat pe piaţa din România. Cel mai mult am crescut vânzările pe pieţele internaţionale cu produsele injectabile beta-lactamice şi substanţa nistatină, unde suntem pe primul loc în lume ca producător.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO