Companii

Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi: Ne propunem să venim cu 80 de produse în portofoliu care să genereze o creştere de 85% a afacerii noastre până în 2025

ZF Health&Pharma Summit'22

Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi: Ne...

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.09.2022, 13:41 376

Antibiotice Iaşi, cel mai mare producător de medicamente cu capital românesc, vrea ca până în 2025 să îşi mărească portofoliul de produse cu 80 de noi medicamente, care să genereze o creştere de 85% a afacerii, a spus Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi în cadrul conferinţei ZF Health&Pharma Summit'22.

„Gestionăm anual peste 20 de produse noi, produse generice cu o componentă inovativă, care substituie alte produse. Şi ne propunem ca până în 2025 să venim cu 80 de produse în portofoliu care să genereze o creştere de 855 a afacerii noastre până în 2025. Sunt multe proiecte ambiţioase, o parte sunt deja realizate, o parte vor fi puse în funcţiune în luna octombrie. Avem şi investiţia de 200 mil. lei. în cele două fabrici noi de produse sterile şi produse topice sterile”, a spus Ioan Nani.

 

Ce a mai spus Ioan Nani

Noi facem cercetare, vrem să ieşim pe piaţă cu noi substanţe. Vom încerca să ieşim cu biofertilizatori pentru agircultură şi pentru plantele de casă şi asta putem face doar prin cercetare.

Provocări vor exista mereu, dar trebuie să găsim soluţii. Trebuie să dublăm preţul forţei de muncă în România. Muncim enorm pentru a atrage forţă de muncă necalificată pe care trebuie să o calificăm noi. Atragem studenţi, îi instruim câte 3-6 luni la locul de muncă, apoi îi selectăm. Absolvenţii de liceu trec şi ei pe la noi, îi instruim pentru a fi compatibili cu nevoile noastre.

Academia A+ este o nevoie de relaţionare cu învăţământul profesional şi tehnic. Se pune accentul pe învăţământul dual, iar noi avem deja parteneriat încheiate cu UMF Iaşi şi am început pregătirea studenţilor din secţia de dermato-cosmetice a facultăţii. Astfel, încercăm să supravieţuim, actualizând forţa de muncă, dar nu vom putea dacă nu vom avea şi salarii mai competitive, mai bune. Piaţa muncii ne dă multe exemple, mai ales în Europa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO