Companii

Ioan Nani, şeful Antibiotice Iaşi, vine la conferinţa ZF Health & Pharma 2016, evenimentul la care se dezbat problemele din sistemul de sănătate

Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi

Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi

Autor: Georgiana Mihalache

07.09.2016, 00:02 196

Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF Health & Pharma, cel mai important eveniment din industria farma, la care sunt invitaţi reprezentanţi ai celor mai mari jucători din domeniu şi ai autorităţilor pentru a dezbate provocările din sectorul de sănătate.

Timp de două zile, 13 şi 14 septembrie, conferinţa ZF Health & Pharma va fi centrul discuţiilor privind situaţia actuală şi evoluţia sistemului medical din România.

Printre temele de discuţie care vor fi abordate la summitul ZF se numără evoluţia pieţei farma şi perspectivele pentru 2017, impactul măsurilor de introducere a preţurilor minime la medicamente sau soluţii prin care se poate îmbunătăţi legislaţia claw-back.

Unul dintre invitaţii ZF Health & Pharma Summit 2016 este Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi, producătorul de medicamente care a înregistrat o cifră de afaceri de peste 330 de milioane de lei în 2015. Ioan Nani are o experienţă de 30 de ani în economie şi mana­gement, reuşind să îndrepte compania pe care o conduce spre parteneriate cu firme din peste 70 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO