Companii

Ioan Popa, fondatorul brandului de paste Monte Banato, a investit 5 mil. euro într-un complex turistic în Caraş-Severin

Antreprenori locali

Circa 100.000 de vizitatori vin anual în staţiunea din Caraş-Severin, incluzând aici şi turiştii care vin pentru telescaun şi pârtiile de schi, în timpul iernii.

Circa 100.000 de vizitatori vin anual în staţiunea din Caraş-Severin, incluzând aici şi turiştii care vin pentru telescaun şi pârtiile de schi, în timpul iernii.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.07.2020, 18:35 603

 Complexul include momentan cinci camere unde turiştii se pot caza, cu o capacitate de zece locuri ♦ „În viitorul apropiat, vom mări capacitatea actuală de cazare cu un hotel cu 34 de camere, spa şi sală de conferinţe, pentru a promova turismul în Banatul de munte pentru perioade mai lungi, nu doar pentru weekend“, spune Ioan Popa.

Ioan Popa, antreprenorul care a fondat brandul de paste Monte Banato, a investit 5 milioane de euro într-un proiect turistic în comuna Văliug din judeţul Caraş-Severin, sub numele Casa Baraj, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Ioan Popa mai deţine în prezent doar 7,5% din Monte Banato, restul fiind vândut către italienii de la Colussi. Din 2016, el este şi primarul oraşului Reşiţa.

„Afacerea s-a născut din dorinţa de a oferi turiştilor şansa să savureze muntele şi lacul într-un mod cât mai confortabil, dar şi pentru a face cunoscute bogăţiile locului celor care îşi amintesc de Semenic doar din cărţile de geografie“, povestesc Carmen şi Ioan Popa, proprietarii Casei Baraj, situată la 30 de kilometri de Reşiţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO