Companii

Ioan Teslaru, un antreprenor care are o fabrică de plasă sudată în Bacău, se apropie de 1 mld. lei afaceri. „Încă efectuăm angajări, volumul de muncă este ridicat“

Antreprenori locali

Ioan Teslaru, proprietar InterTransCom Impex: Anul 2020, în ciuda evenimentelor neplăcute, pentru compania noastră a fost un an bun.

Ioan Teslaru, proprietar InterTransCom Impex: Anul 2020, în ciuda evenimentelor neplăcute, pentru compania noastră a fost un an bun.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.02.2021, 16:20 614

♦ Ioan Teslaru, proprietar InterTransCom Impex: Anul acesta avem investiţii în derulare în valoare de 2,5 milioane de euro, investiţii ce constau în echipamente industriale.

InterTransCom Impex, un producător de plasă sudată cu o fabrică în Bacău, a ajuns la afaceri de 961 de milioane de lei în 2020, după o creştere cu 30% a busines­su­lui faţă de anul precedent. Compania, deţinută de antre­prenorul Ioan Teslaru, estimează ca, în 2021, avansul să fie de 20%, ceea ce ar duce businessul la peste 1,1 miliarde de lei.

„Anul 2020, în ciuda eveni­men­telor neplăcute, pentru com­pania noastră a fost un an bun. Considerăm că piaţa este în creştere, cel puţin în domeniul nos­tru de activitate“, spune Ioan Teslaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO