Companii

Ioana Suhan a investit peste 15.000 de euro în Dulcipass, un laborator de deserturi, după ce a făcut cursuri de specializare în Franţa. Cu o investiţie între 15.000 şi 20.000 de euro în aparatură, ustensile şi accesorii, Ioana Suhan a deschis Dulcipass în decembrie 2018

Ioana Suhan: „Lucrez în domeniul gastronomic de zece ani, iar de vreo cinci ani mă pasionează mai mult partea de cofetărie-patiserie.“

Ioana Suhan: „Lucrez în domeniul gastronomic de zece ani, iar de vreo cinci ani mă pasionează mai mult partea de cofetărie-patiserie.“

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.02.2020, 16:42 288
Ioana Suhan, o tânără antreprenoare care a urmat cursuri de cofetărie în Franţa, a in­ves­tit peste 15.000 de euro într-un laborator pro­priu de dulciuri în Bucureşti, în apro­pierea Pieţei Sudului, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

„Lucrez în domeniul gastronomic de ze­ce ani, iar de vreo cinci ani mă pasionează mai mult partea de cofetărie-patiserie. M-am şcolit puţin la Paris şi mai mult în propria bu­cătărie şi la job“, spune Ioana Suhan.

Povestea începe, de fapt, cu mult îna­in­te­ de decembrie 2018, odată cu fascinaţia des­coperită treptat pentru deserturi. În 2016, o prietenă a Ioanei a început un curs de un an la institutul Cordon Bleu din Franţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO