Companii

Ion Dragne, numarul doi de la Musat & Asociatii, paraseste firma, spun surse din piata. Casa de avocatura neaga

Ion Dragne, numarul doi de la Musat & Asociatii, paraseste firma, afirma surse din piata. Casa de avocatura neaga
30.05.2010, 14:47 796

Ion Dragne, deputy senior partner la Musat & Asociatii siprodecan al Baroului Bucuresti, va parasi societatea, incepand cu 1iulie, impreuna cu majoritatea avocatilor din departamentul delitigii, pentru a forma o noua casa de avocatura, scrie Mediafax, citand sursedin piata.

"Delia Bosman (Topoleanu), un alt partener important carecoordona, impreuna cu Ion Dragne, departamentul de litigii siarbitraj al societatii de avocati, a decis de asemenea sa iasa dinparteneriat si se pare ca va forma o echipa cu Ion Dragne", auprecizat sursele.

De cealalta parte, Catalin Baiculescu, co-managing partner laMusat & Asociatii, a declarat ca Ion Dragne, deputy seniorpartner la casa de avocatura, "isi desfasoara in mod obisnuitactivitatea" la Musat & Asociatii si va face acelasi lucru "siin luna iulie, precum si in noiembrie si decembrie".

"Ion Dragne isi desfasoara in mod obisnuit activitatea in cadrulfirmei Musat & Asociatii, o va face si in luna iulie, precum siin noiembrie si decembrie", a afirmat Baiculescu. Cititi mai multpe www.mediafax.biz

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO