Companii

Ion Lungu, Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică: Prelungirea din patru în patru luni a mandatului unui director nu asigură încrederea băncii. La fiecare schimbare de ministru, se şterge totul cu buretele şi se ia de la capăt. Deşi bani există în domeniul energiei, ce lipseşte este o legislaţie predictabilă şi stabilă

Ion Lungu, preşedintele AFEER: România a vorbit mult şi a făcut puţin. Avem planuri, proiecte de viitor, dar de făcut nu s-au făcut multe.

Ion Lungu, preşedintele AFEER: România a vorbit mult şi a făcut puţin. Avem planuri, proiecte de viitor, dar de făcut nu s-au făcut multe.

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Roxana Rosu

25.10.2021, 00:04 133

♦ În plus, este necesară şi voinţa politică de a se face ceva, dar şi certitudinea la nivelul conducerii companiilor aflate în proprietatea statului.

Sistemul energetic din România nu a fost conceput pentru a face faţă unui consum atât de mare precum cel pe care îl adaugă staţiile de încărcare a maşinilor electrice, astfel că dezvoltarea acestui segment de piaţă trebuie făcută ţinând cont de condiţiile existente.

„Reţelele de distribuţie de ener­gie nu au fost gândite pent­ru o cerere mare pentru în­căr­carea maşinilor electrice. Pute­rea solicitată este mare, de aceea cred că trebuie să avem grijă să nu ne trezim cu o limi­tare a posibilităţii de încărcare atunci când numărul de maşini electrice va creşte“, a spus Ion Lungu, preşedintele Asociaţiei Furnizorilor de Energie Elect­rică din România (AFEER), la video­conferinţa Economia ver­de, dedicată energiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO