REAL ESTATE

Ion Sturza, fostul premier al Republicii Moldova, discută vânzarea complexului de birouri Liberty Technology Park din Cluj-Napoca

30 aug 2018 Autor: Bogdan Alecu

Ion Sturza, acţionar al Fribourg Development, divizia de real estate a fondului de investiţii Fribourg Capital

„În prezent suntem într-un proces de evaluare, nu cu un singur potenţial cumpărător, ci cu mai mulţi.“

Fribourg Development, divizia de real estate a fondului de investiţii Fribourg Capital controlat de Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, discută cu mai multe companii imobiliare şi fonduri de investiţii vânzarea birourilor Liberty Technology Park. Potrivit datelor din piaţă, pe lista scurtă s-ar afla şi Ceetrus, fostul Immochan. 

„În prezent suntem într-un proces de evaluare, nu cu un singur potenţial cum­pă­ră­tor, ci cu mai mulţi. Acolo fie va fi un exit, fie o dezvoltare împreună cu un par­tener. Noi avem deja PUZ-ul obţinut pentru faza ur­mă­toare pentru a continua dezvoltarea pro­iectului“, a declarat pentru ZF Ion Sturza. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.08.2018

 
Cuvinte cheie:
cluj napoca
, birouri
, discutare
, fost premier
, moldova
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide