Companii

Ion Ţiriac a încasat 23 mil. euro din vânzarea de terenuri către One United şi IKEA şi ar mai putea încasa încă 15 mil. euro de la Dedeman

Ion Ţiriac. DESEN: Romeo Răileanu

Ion Ţiriac. DESEN: Romeo Răileanu

Autor: Bogdan Alecu

30.07.2021, 09:46 1183

Ion Ţiriac a vândut în ultimii doi ani terenuri către două mari companii – Ikea la Timişoara şi către One United în Bucureşti, ambele însumând 23 mil. euro.

De partea cealaltă, Ion Ţiriac are în plan să dezvolte un nou proiect rezidenţial în zona Giuleşti, iar la Stejarii, în zona Jandarmeriei de asemenea în plan este o fază a doua a proiectului. Pe de altă parte, între plan şi construcţie există un interval de mai mulţi ani în cazul dezvoltărilor realizate de Ţiriac Holding. Spre exemplu, în cazul Ţiriac Tower, noul proiect de birouri din proximitatea Pieţei Victoriei este gata după 10 ani de la prima declaraţie pe această temă.

Următoarea mare tranzacţie pe care Ion Ţiriac ar putea să o semneze este vânzarea unui teren către Dedeman, lângă viitorul magazin Ikea din Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO