Companii

Ionuţ Cosmin Fleancu şi Dan George Dobre, acţionari ai grupului Novum, merg cu un hotel ibis în mijlocul corporatiştilor din zona Politehnica din Capitală

ANTREPRENORI LOCALI

160 de camere – va avea noul hotel ibis din zona Universităţii Politehnice din Bucureşti

160 de camere – va avea noul hotel ibis din zona Universităţii Politehnice din Bucureşti

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.02.2020, 18:02 1659

Grupul a dezvoltat până acum mai multe proiecte de locuinţe în zone precum Splaiul Unirii, prelungirea Ghencea, Nerva Traian, 13 Septembrie. În total, portofoliul numără peste 2.300 de apartamente finalizate.

Ionuţ Cosmin Fleancu şi Dan George Dobre, doi români care deţin împreună compania Novum Business Services, fac un hotel pe Splaiul Independenţei din Bucureşti, în apro­pierea clădirii Universităţii Politehnica.

Hotelul se află în mijlocul unui pol de cor­poratişti, creat în ultimii doi ani de proiecte precum Campus 6 – dez­voltat de Skanska, şi The Light – dez­voltat de omul de afaceri Ion Rădulea.

Reprezentanţii companiei nu au dorit să furnizeze informaţii legate de data deschiderii hotelului. Potrivit unor date din 2018 însă, inaugurarea este programată pentru al treilea trimestru al anului 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO