Companii

Ionuţ Sănducu, un român de 34 de ani, construieşte case din lemn şi cabane destinate închirierii în Marea Britanie

Costurile unei astfel de case pornesc de la 800 de euro pe metru pătrat şi ajung la 1.400 de euro pe metru pătrat, în funcţie de profilul şi de grosimea lemnului.

Costurile unei astfel de case pornesc de la 800 de euro pe metru pătrat şi ajung la 1.400 de euro pe metru pătrat, în funcţie de profilul şi de grosimea lemnului.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.04.2019, 15:45 1201

Ionuţ Sănducu, proprietar Sănducu Log Buildings: „Piaţa caselor de lemn din Marea Britanie este în continuă creştere. Guvernul facilitează şi acordă autorizaţii de construire mult mai uşor pentru aceste case, pentru că au statut eco şi, din punct de vedere estetic, se integrează în mediu. Cred că o legislaţie de acest tip ar trebui introdusă şi în România, mai ales pentru zonele montane.“

Ionuţ Sănducu, un român de 34 de ani stabilit în Marea Britanie, şi-a fondat propria firmă de construcţii prin care ridică locuinţe din lemn pentru clienţii din Regat. Românul deţine compania Sănducu Log Buildings, al cărei scop este construcţia de locuinţe alternative la cele bazate pe BCA, cărămidă şi mortar, scrie revista Business Magazin.

Pe lângă imobilele pe care le ridică prin compania lui, Ionuţ Sănducu este şi agent pentru piaţa românească al finlandezilor de la Honka, o companie specializată tot în case pe bază de prefabricate din lemn, de altfel poziţia din care a observat potenţialul acestei pieţe în Regatul Unit al Marii Britanii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO