Companii

​Irina Măndoiu a preluat funcţia de CEO a producătorul de vopsele pentru construcţii Policolor-Orgachim, după 15 ani de activitate în cadrul Albalact

​Irina Măndoiu a preluat funcţia de CEO a...

Autor: Florentina Niţu

02.09.2020, 10:55 678

Irina Măndoiu conduce din poziţia de CEO, începând din luna septembrie, compania de vopsele pentru construcţii Policolor-Orgachim Group, o afacere cu venituri operaţionale de 60,6 milioane de euro, se arată pe profilul său de LinkedIn, reţea de socializare axată pe mediul de business.

Policolor-Orgachim Group este deţinută de două fonduri de investiţii, Reconstruction Capital II (RC2) deţine 40% din Poli­color, restul fiind deţinut de Romanian Investment Fund Cyprus LTD, potrivit datelor de pe platforma de analiză a companiilor Confidas.

Grupul Policolor operează fabrici de lacuri, vopsele, răşini şi alte produse chimice. Astfel, pe lângă fabricile de lacuri şi vopsele din Bucureşti şi Ruse, grupul deţine şi Orgachim Resins, producător de răşini, şi Ruse Chemicals, producător al unor alte tipuri de produse chimice.

Anterior, Irina Măndoiu şi-a desfăşurat activitatea în cadrul grupului francez Lactalis, mai exact, a lucrat în cadrul companiei Albalact, timp de 15 ani, pe diferite poziţii – national KA & trade marketing manager, sales director, director comercial şi deputy general manager, potrivit LinkedIn. Grupul francez Lactalis este unul dintre cei mai puternici jucători din industria mondială a laptelui, pe plan local controlând companiile Albalact, Covalact, Dorna Lactate, Lactate Harghita şi Rarăul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO