Companii

Irina Măndoiu, CEO Policolor-Orgachim: Vom lansa în a doua parte a anului 2023 propriul magazin online

Irina Măndoiu, CEO Policolor-Orgachim: Vom lansa în a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.01.2023, 08:00 310

Producătorul de lacuri şi vopsele pentru construcţii Policolor-Orgachim, deţinut de două fonduri de investiţii, îşi va face intrarea în comerţul online în a doua parte a acestui an şi lucrează la un proiect de extindere a fabricii pe care o are în zona Militari din Bucureşti.

„Creştem cu 30% capacitatea de producţie şi vom fi capabili să producem într-un ritm mai rapid. De asemenea, am început să pregătim magazinul online, vom avea o platformă pentru comercializarea produselor Policolor-Orgachim pe care o vom lansa în a doua parte a anului 2023“, spune Irina Măndoiu, CEO la Policolor-Orgachim.

Cele 2 milioane de euro pe care compania îi va investi în extinderea fabricii reprezintă banii alocaţi pentru construcţie şi pentru echipamente, iar pentru următorii doi ani mai are planificate investiţii de minimum 5 mi­lioane de euro tot pentru utilaje de ultimă generaţie la fabrica din Bucureşti.

Policolor-Orgachim numără 200 de angajaţi în România şi alţi 500 în Bulgaria, unde compania are de asemenea activitate de producţie, la Ruse.

„În cifra de afaceri totală, România reprezintă 40% ca vânzări. Pe primele nouă luni din 2022, am avut o creştere de 10% a cifrei de afaceri şi estimăm că anul s-a încheiat cu un rezultat de peste 86 de milioane de euro, puţin sub bugetul planificat, ţinând cont că preconizasem o creştere mai mare a vânzărilor de vopsele“, explică Irina Măndoiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO