Companii

Irlandezii de la Romcim au vândut mai mult ciment în România în primele nouă luni din 2021 faţă de 2020

Irlandezii de la Romcim au vândut mai mult ciment în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.01.2022, 18:45 248

♦ Producătorul irlandez de ciment CRH şi-a schimbat denumirea pe data de 5 mai 2021. Astfel, compania CRH Ciment România poartă acum numele de Romcim.

Producătorul de ciment Romcim, unul dintre cei mai mari jucători prezenţi pe piaţa locală de materiale de construcţii, a realizat în România în primele nouă luni ale anului 2021 cifre mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent în ceea ce priveşte volumele, însă similare în ceea ce priveşte preţul. Astfel, compania a vândut mai mult, dar la preţuri mai mici decât în 2020, potrivit celui mai recent raport financiar al grupului irlandez CRH, din care face parte Romcim.

Producătorul irlandez de ciment CRH şi-a schim­bat denumirea pe data de 5 mai 2021. Astfel, compania CRH Ciment Ro­mânia poartă acum numele de Romcim.

Romcim deţine fabricile de ciment din Medgidia şi Hoghiz, o staţie de măcinare în Târgu-Jiu, două terminale de ciment, 18 staţii de betoane, nouă cariere, cinci balas­tie­re şi un depozit de agregate. Pe lângă Romcim, grupul internaţional CRH mai de­ţi­ne în România companiile Elpreco, spe­cia­li­zată în producţia de BCA, pavele şi ele­men­te prefabricate, şi Ferrobeton, specializată în construcţia de fundaţii, stâlpi sau grinzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO