Companii

IRUM Reghin a investit peste 7 mil. euro în retehnologizare şi va începe producţia unui model de utilaj forestier

Precomenzile se pot face începând cu luna noiembrie, iar producţia de serie va începe din luna ianuarie 2022.

Precomenzile se pot face începând cu luna noiembrie, iar producţia de serie va începe din luna ianuarie 2022.

Autor: Laurentiu Cotu

05.10.2021, 16:20 2438

Compania IRUM, controlată de familia Oltean, cu peste 500 de an­gajaţi în fabrica din Reghin, a investit peste 7 mil. euro în retehnologizare şi a lansat pe piaţă un noul model de utilaj forestier, TAF 690 S5, destinat atât pieţei din România, cât şi din Europa şi America.

Precomenzile se pot face înce­pând cu luna noiembrie, iar pro­ducţia de serie va începe din luna ianuarie 2022, potrivit companiei. „Nivelul de performanţă al noului utilaj forestier este posibil datorită unei serii de parteneriate cu unii dintre cei mai mari jucători la nivel mondial din domeniul pro­iectării de subansamble şi prin munca a peste 30 de ingineri IRUM care au repro­iectat şi testat toate componentele noi ale lui TAF 690 S5. (...)  Deşi am îmbunătăţit considerabil perfor­manţele utilajului, consumul este asemănător cu cel al vechiului model. Utilajul a trecut cu brio toate testele făcute pe diferite standuri pentru anduranţă, atât cele de tip Dyno pentru motor, cât şi cele pentru utilaj în sine“, au declarat oficialii companiei IRUM Reghin, într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO